Parafínový vosk

Taktiež je cenným zdrojom vitamínu E, ktorý často pridávajú do krémov pre zrelé ženy, pretože pomáha bojovať proti starnutiu pleti. Dá sa roztopič ale aj vrstviť priamo v guličkách medzi dve odliate zafarbené vrstvy a vytvoriť takto. Je syntetický vosk získaný destilačnou frakciou ropy, nerozpustný vo vode.

Parafín je v malých guličkách (pecičkách). Rozpustný za tepla v terpentínovom oleji, tuku, sírouhlíku.

Je odolný voči kyselinám, odpudzuje vodu. V reštaurátorstve sa pridáva do prostriedkov na odstraňovanie starých . Parawax, Svirest Group, Prodej paraf nov ch vosk. Doporučujeme použít s parafínovou vanou Starnails. Tepelné parafínové zábaly mají hydratační, vyživující a omlazující účinky.

Vosk obsahuje kolagen, vitamíny, bělící extrakt a má léčebný charakter. Roztavený vosk může být zabarven p.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Bílý parafín je bez vůně a je velice vhodný pro klienty s citlivou pokožkou a tam, kde vůně není vhodná. Kosmetický parafín se používá na výživné a ochranné ošetření pro ruce a nohy. Lze pouřít i jako pleťovou masku na obličej nebo zábal na krk. Teplo z parafínu působí do nejhlubších vrstev pokožky, zvlhčuje ji, vyživuje a omlazuje.

Je vhodný pro ošetření zralé a vysušené pokožky a dodává pokožce zdravější pocit. Není nic lepšího v péči o pokožku Vašich rukou a nohou. Také napomáhá k uvolnění bolavých kloubů a proti svalové únavě. Během lázně jsou ruce nebo nohy ponořeny do vany teplého . Preložiť slovo „ parafínový vosk “ zo slovenčiny do nemčiny.

Ide o špeciálny vosk získaný z ropy a obohatený o vitamín E. Vyniká svojou schopnosťou udržať teplo. Tuhne pri teplote až stupňoch Celzia. Ponúkame Vám parafín , palmový vosk , stearín, canditiv a aditiva na výrobu sviečok pre liatie do foriem, silikónových foriem, keramiky, skla, plastu a iných materiálov. Nie je nič krajšie ako si doma vyrobiť vlastnoručne sviečku podľa vlastných predstáv.

Vyberte si našej ponuky najkvalitnejší parafín pre vašu sviečku.

Topí sa pri stupňoch. Namáčecí hmoty pro povrch. Je to vosk získaný z ropy, ktorý je obohatený o vitamín E. Ohrev vosku na požadovanú teplotu nám zabezpečí parafínová vanička. Maximálne účinky dosiahneme pri teplote vosku – stupňov. Pri nižšej teplote začína vosk tuhnúť a jeho účinky slabnú.

SKIVO parafín universal 40g. Hodnotenie produktu:. Skive parafín zaisťuje dobrý sklz bežeckých a zjazdových lyží či snowboardov na všetkých druhoch snehu pri rôznych teplotách.

Slúži ako podkladový vosk pre základnú údržbu a. Popis produktu: Do teplého tekutého parafínového vosku se na krátkou dobu několikrát za sebou vkládají suché a rozpraskané ruce, nohy nebo lokty. Kolem postiženého místa se vytvoří tenká vrstva vosku, přes které se pak natáhne plastová rukavice. Díky teplu parafínového vosku se otevřou póry v kůži a ven se . Včelí vosk obsahuje veľkého množstvo hodnotných látok, minerálov a vitamínov.

Zábal je vhodný pre citlivú a podráždenú pokožku. Vosk krystalickýá palmový, vosk palmový krystalický, vosk svíčkový v peckách, parafín na výrobu svíček, vosk na výrobu svíček.